NOWOŚĆ! Dzika Gęś

75.00 

Wino czerwone, wytrawne.

Dzika Gęś to naturalne, niefiltrowane wino, fermentowane na dzikich drożdżach – stworzone bez kompromisów, tak jak podpowiada natura.

W smaku czerwone owoce, żurawina, pestka wiśni i pikantny finisz.

𝐏𝐨 𝐨𝐭𝐰𝐚𝐫𝐜𝐢𝐮 𝐝𝐚𝐣 𝐦𝐮 𝟏𝟎 𝐦𝐢𝐧𝐮𝐭 — 𝐝𝐞𝐤𝐚𝐧𝐭𝐚𝐜𝐣𝐚 𝐩𝐨𝐳𝐰𝐨𝐥𝐢 𝐰 𝐩𝐞ł𝐧𝐢 𝐮𝐰𝐨𝐥𝐧𝐢ć 𝐚𝐫𝐨𝐦𝐚𝐭𝐲.

Najlepiej podawać lekko schłodzone do temp. 13–16°C. Doskonale sprawdzi się jako towarzysz do dań z mięsem, wędlin, pikantnych serów, a także do ciężkich i pełnych smaku potraw.